2015. július 24., péntek

#Kritika Démoni Szerető.




Fejléc:

Nekem tetszik. Titokzatos pont úgy mint a történet. Bár az nagy baj hogy az ő betű le lett vágva. :/ A karakterek jól vannak kivágva, de egy kicsit csúnya hogy belelóg a fiú vállába a lépcső.

10/9

Történet:

Már a címe megfogott, úgy ahogy a történet. Nem minden napi eset, és szerencse ami egy jó pont mivel nem sablon sztori, főleg hogy egy fiú szemszögéből, írod.  Amikor elolvastam a figyelmeztetéseket és megláttam azt hogy homoszexszuális tartalom.... azt gondoltam hogy... na jó.
A prológus nagyon jó. Arra ösztönzi az olvasókat hogy maradjanak mert meg akarják tudni mi lesz.
Nem rövid, az jó hogy tartalmas. Ez tényleg nevezhető prológusnak.

~Dodó xoxo

2 megjegyzés:

  1. Jujj:) köszönöm.:) Azt még nem tudtam megoldani, hogy az ,,ő" betű is benne legyen, valamiért nem szívleli a blogger a fejlécemet >< De majd átalakítom:) És a lépcsőről annyit, hogy mentés előtt véletlen odanyomtam mégegyszer...ez az én szerencsém:D Egyébként tudom, hogy a legtöbb ember azonnal a kis X-re kattint, ha meglátja, hogy homoszexuális tartalomra számíthat..de hát..na:)
    Olvastam már nagyon sok blogot és a legtöbb fejezetei annyira rövidek voltak, hogy mire belejöttem volna, már vége volt, hát úgy döntöttem min. 3000 szót írok és akkor talán élvezhetőbb lesz:)
    Köszönöm a kritikát!:D És azt is, hogy ilyen gyorsan reagáltál:)
    ~Destiny.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen, máskor is! ;)

    VálaszTörlés