2015. július 16., csütörtök

Elmarad minden - kivéve az off

Drága olvasók!Az új designel nagyon sokat szenvedtem - és még így is béna lett. Ezért most elegem va na szerkesztésből, csak az offot írom meg nektek :)
A design igen khm... ez sem az a tökéletes cucc amire vágytam, de remélem megteszi! :)

Blogcsata, Blogmásolás

A barátnőm érdeme - akit a sztoriban hívjunk mondjuk Annának - hogy ezt a bejegyzést megírhattam, ugyanis, ha Ő nem mesélt volna nekem, ez se lenne :)
Tehát az egész sztori úgy kezdődött, hogy Anna utankozásából csinált egy paródiablogot. A kis hülye nem gondolta, hogy ez igazi blogokat parodizál ki, hanem csak egy hülye blog, ami nem komoly :'D Hihetetlen sikere lett 3 - 2 óra alatt, de megjelent egy komment:

NEVÉT NEM MONDOM

Ez a blog eléggé hasonlít az enyémre... Lécci többet ne másolly!
BLOGLINKJEAMITSZINTÉNNEMMUTATOK.blogspot.com

A lány felkereste Őt facebookon is. Elkezdett prédikálni, hogy miért utánzod? Anna megdöbbent, mentegetőzött, de a lány csak mosolygós "szmájlikat" és magabiztos "Mindenkinek jut egyéniségből, ne aggódj" üzeneteket küldözgetett. Azt is írta, és mi lesz ha egy darabig nem folytatja? A lány leírta mit tervez a bloggal, erre válaszul egy ne nézz hülének érkezett. Kiírta mindenhol mekkora copyright ez a csaj blablabla. Anna megrémült, fel is ajánlotta, hogy megváltoztatja a blog 1. fejezetét (még csak az volt fent) és más lesz a történet, csak hagyja békén. Erre elkezdte, hogy minek indítottad alapból? A lány elérte, hogy Anna már tényleg azt hitte, hogy másolta ezért törölte. Őszintén, csak gratulálni tudok neki.
Ez lenne az alapsztori, amire épül ez a bejegyzés.

Anna - így hívjuk és kész - szerencséjére csak az "írói profilján" - nem az igazi, hanem a blogger nevén alapult profil - történtek a dolgok, így egyszerűen csak en mlépett be többet, de igazi profilján aktívan nézegeti az oldalt :)

Az én állításom szerint igazából a lányt - neki meg ez a neve :D profi vagyok ebben a nevek dologban - csak zavarta, hogy a blognak NAGYOBB A SIKERE, mint az övé, és kihasználta a sztorit, mivel kicsit, bevallom tényleg hasonlított.
Anna partenér, a másik, másoló félnél elég nehéz volt a dolog ,ugyanis a keresztkérdéseknél Anna kapásból válaszolt. A főszereplő neve ugyanaz volt, de a barátnőm azért adta neki ezt a nevet, mert harmadikos korában írt egy kis sztorit, amibe angolok voltak a nevek, és úgy írta le - azóta is szakadunk rajta :) - ezért gondolta jó lenne. Ezen kívül még egy ként poénnak szánt dolog a történetben igen hasonlított, de ezen kívül minden egyedi volt. A fejléc, a további sztori, MINDEN!

De mi lett volna ha...?

Mi lett volna ha Anna nem törli a blogot?

Az utáló kommetnek legyőzték volna az imádókat. Anna álprofilját, és Blogger nevét is meggyalázták volna, az összes blogja sikere nullára csökkene. A lény adná a szentet, hogy enki milyen rossz, hogy másolják a blogját (eddig is ezt csinálta, nincs mit tenni) de az olvasókat annyira be lehet hülyíteni ha valaki sikeres, hogy, mondjuk nekem tegyük fel 1000 (na persze :'D) feliratkozóm lenne, azt is eltudnám hitetni velük, hogy ők kecskék. :D

Ez az, bunkó kommenteket nem kérek :)

Ölel titeket:
Liliana S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése