2015. július 24., péntek

#Kritika - Folyami ár - Liliana S.

Sziasztok!
Mint már mondtam, az utóbbi időben nagyon sok kritikát kértek tőlünk, ennek nem tudom az okát. De mostantól különveszem a kritikákat a rendeléseketől! :)


Design:
Én már régóta olvaslak, azt is tudom, nem ez az egyetlen blogod :) Egy fb csoportba vagyunk, és egyszer kiraktad a könyvborító ötleted. Csak annyit mondok, nagyon hasonlít ahhoz! :) A szövegdoboz, ötletes, de legfőképp egyedi, és ahogy (szerintem alapból nem illenek össze) a kék meg a barnás színt összevetetted.... Egyszerűen nagyon jó!
A fejléc annyira mégsem nyerte el a tetszésem, első ránézésre. De amint megnézzük, látjuk, mit is jelképez, mi van rajta. Ami még egyedibb, az a menü. Nem tudom milyen kódot használsz, de nekem nagyon tetszik!
10/9

Történet/Tartalom:
Még csak ugyan a prológus van fent, az is elnyerte a tetszésemet. A blogod máris nagyobb sikernek örvendhet. Ha egy szóval kellene jellemeznem a blogod: igényesség. A helyesírásra úgylátom figyelsz, arra is, hogy hülye mondatok ne jöjjenek ki (pl. Anna sétálni megy, de medencébe - nem ebbe a blogba tartozik) Őszintén, mást nagyon nem tudok mondani, csak azt, hogy sok sikert hozzá! :)
10/10

2 megjegyzés: