2015. június 30., kedd

#2 Leona mindkét kritikája

Sziasztok!
Most két kritikával jelentkeznék, amit Leona kért tőlem :)
Az egyik blogon még csak 1, a másik 3 fejezet van fent, így olyaqn kritikát nem tudok adni, ami so kiterjedésű részekre menne. Ennek ellenére elég sok megtekintés van, és 18 - 20 feliratkozóval is örvendhet a blog!


Survivor States
Leona Z. P.

Design:
A modulsávban az oldalakat cseréld ki az archívummal, hogy könnyeb legyen tájékozódni. A fejlécen a szöveget szerintem írd át egy kicsit olvashatóbb betűtípúsra, de a kézírás stílusa maradjon, hozzáillő! A chatnak a színei kicsit eltérnek, azon egy kicsit igazgass. Ennyi, külömben nagyon szép a design!

Tartalom/Szöveg: (ebbe beletartozik a helyesírás is)
Egyszerűen nem tudok mit mondani. Annyira lekötött. Ráadásul a hozáillő zenével! Én mostantól rendszeres követő leszek! A szóismétlés nem olyan gyakori, de nem is ritkai tényező. Néhány vessző hiba még belecsúszott, de amúgy csodaszépen írsz! A történetet színezd ki még egy - egy ritka, de szép szóval.
Bocsi, hogy ez ilyen rövid kritika lett, de egyszerűen nem tudtam mit beleríni :) ;)


Survivor States
Leona Z. P.

Design:
A szövegnek a kerete lehetne vörösösebb, a modulsávval együtt. Az Oldalaknál kéne egy fejezetek, vagy részek menüpont is, így könnyebben megtalálhatóak lesznek a részek. A fejécen abba az alakba a lány szája, és arca széle beleolvad, így elég furán mutat. A betűtípúst szerintem állítsd nagyobbra, és az elsp fejezetben csinálj valamit vele, ugyanis különbözik a többitől, de ezt már te is tudhatod. Ez így az összhangra nagy hatással van. Amikor a kurzort ráviszem a menüpontokra a szín, amelyre változik odanemillő. Mást nem nagyon tudok mondani, különben csodásan fest! :)

Tartalom/Szöveg: (ebbe beletartozik a helyesírás is)
A szép kifejezésekkel nem spórolsz, ez nem is baj. Érdekesen írod a történetet, izgalmasan, és titokzatosan. A fejezetek hossza nagyon jó, elképesztő, hogy ennyit tudsz írni! A szóismétlés mondhatni gyakoribb hiba mint az előző blogban. A fejezetek közötti dátum... megdöbbentő. Igaz, mindig kiírod, hogy késéssel, na de azért az egy hónap túlzás. Nem szeretnélek megsérteni, saját vélemény. Azt mondom, hozd egy kcisit hamarabb a fejezeteket :)

2 megjegyzés:

  1. Szia! Koszi a kritikakat! Nem tehetek arrol hogx nincs ihketem vagy a betam nem er ra sajnos :D Nem zavarja az olvasoimat a keses :) Orulok hogy tetszett az elso blog!
    xxLeona

    VálaszTörlés