2015. augusztus 3., hétfő

#Kritika - Ismeretlen Világsztár




Elsőször is sajnálom a késést! Még ma tudtam rá időt szánni mivel a sok utazás miatt egy kicsit zsúfoltak a hetem! Auguszt. 19.-kéig inaktív leszek minden téren! A megértéseiteket köszönöm!


Design :

Nekem a fejléc nem nagyon nyerte el a tetszésemet..... Bár jó hogy a lány kezébe maszk van, de én nem raktam volna bele Zaynt. Tetszik rajta a betűtípus, és az a csendre utasító kép. Jó ötlet!
Meg persze hogy olyan vágott az alja. Jó hogy vannak menüpontjaid, és látszik hogy foglalkoztál a blog kinézetével, de azis látszik hogy egyszerű. Ez nem baj, ez egy jó pont.

10/9

Történet:

Tetszik a fülszöveged, maradásra bírja az olvasót. Egy kicsit gyorsan történnek a dolgok. Talákozik a srácokkal, és ár is barátok. Hát..... oké. Hosszú fejezetejet írsz, és az sem azzal telik hogy csak beszélgetnek, és ha történik is valami akkor lusta vagy leírni, ha nem részletes lerírod a cselekvéseket, a külső tényezőket, és ez tetszik. Nincsenek elgépelési hibáid. Jól sorkizártra van rakva a bejegyzés, és hagysz ki helyet az írásjelek után. Nem sablonos a történetetd, szóval folytasd!

10/10

~Dodó xoxo





3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát!
    Annyi hozzáfűzni valóm viszont még lenne, hogy Zayn azért van rajta a fejlécen mert főszereplő. Egyértelműnek érzem, hogy ha az ők szerelmükről van szó akkor rajta legyen.
    Mellesleg Dodó... Ha nem tévedek amúgy Fekete Dominika vagy. Nem véletlen kértem tőled kritikát ezzel a blogommal is. Szerintem tudod mire értem..! ;)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Igen tudom..... Még egyszer nagyon sajnálom! Tényleg nem olvasom a blogod de most volt rá lehetőségem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem.
      Hát, tudod igazán nem tudom elhinni ezt tudván, hogy mit is írtál. A cím hasonlósága, a történet hasonlósága, és az, ahogyan a legelső bejegyzésnél az utolsó mondatot írtad, konrétan ugyan olyan mint az enyémbe a prológus.
      De téma lezárva, törölted a blogot amit köszönök!

      Törlés